کتاب حاضر، شامل دو فصل کامل میکروبیوتا و پروبیوتیک میباشد. با توجه به اهمیت این دو موضوع و نبودن کتابی جامع در این زمینه، اطلاعات جامعی با توجه به جدیدترین مقالات چاپ شده در مورد تمام میکروبیوتای مختلف بدن و همچنین محصولات پروبیوتیکی جمع آوری کردیم. این کتاب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی، علوم آزمایشگاهی، میکروبیولوژی، باکتری پزشکی و سایر رشتههای علوم پایه پزشکی مناسب میباشد.

کتاب حاضر، شامل دو فصل کامل میکروبیوتا و پروبیوتیک میباشد. با توجه به اهمیت این دو موضوع و نبودن کتابی جامع در این زمینه، اطلاعات جامعی با توجه به جدیدترین مقالات چاپ شده در مورد تمام میکروبیوتای مختلف بدن و همچنین محصولات پروبیوتیکی جمع آوری کردیم. این کتاب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی، علوم آزمایشگاهی، میکروبیولوژی، باکتری پزشکی و سایر رشتههای علوم پایه پزشکی مناسب میباشد.
شامل دو بخش به شرح ذیل میباشد:
در بخش میکروبیوتا
فلور طبیعی پوست، دهان، دستگاه تنفس، چشم، دستگاه گوارش، مصونیت های ایمنی، فاکتورهای موثر در جمعیت میکروبی روده، رژیم غذایی، مصرف آنتیبیوتیک، میکروبیوتای واژینوز باکتریایی، بیماری التهاب روده، اثرات رژیم غذایی، ژنتیک و مداخلات زیستی بر میکروبیوتای بدن، روشهای مولکولی تعیین میکروفلورای باکتریایی، روشهای مولکولی تعیین میکروفلورای باکتریایی.
در بخش پروبیوتیکها
منشاء و مقدمه پیدایش، اثرات فیزیولوژیک مرتبط با مصرف پروبیوتیکها، افزایش قدرت پاسخگویی دستگاه ایمنی به تحریکات خارجی، مواد ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک، عدیل میکروفلورهای رودهای، رقابت برای مواد غذایی، نقش پروبیوتیک در فشار خون و سندروم روده تحریک پذیر و کولیت، تولید ویتامین و اکزما، ویژگیها و نقش خواص فرآوردههای پروبیوتیک، آزمایشها و کشت آزمایشگاهی لاکتوباسیلوسها، بررسی خواص پروبیوتیکی گونههای بیفیدوباکتریوم، نقش پروبیوتیکها در تغییر ترکیب و متابولیسم فلورمیکروبی روده، اثرات درمانی، انواع فرآوردههای حاوی باکتریهای پروبیوتیک، مکملهای غیرغذایی حاوی باکتریهای پروبیوتیک، تجویز پروبیوتیکها در بیماریهای زنان، پری بیوتیکها، سینبیوتیک.
نظر دهید